חיסון בטרם נסיעה להודו

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

02/10/2008 | 22:39 | מאת: תמי

בתנו בת שנה ושלושה חודשים וברצוננו לסוע לטייל בהודו: תחילה בדרום כולל איי אנדמן ולאחר מכן ייתכן שאף בצפון. היא איננה מחוסנת כלל (גם לא חיסונים של טיפת חלב) האם ישנם חיסונים מומלצים ומהם? הנסיעה מתוכננת לעוד כחודשיים תודה מראש

שלום תמי! לא ברור לי מדוע לא חיסנת את בתך, האם מסיבות רפואיות או "אידאולוגיות". אם אין בעיה רפואית מומלץ לך לחסנה בהקדם בחיסונים הרלבנטיים, ואח"כ לחשוב על הודו, ולא בסדר ההפוך. בברכת שנה טובה ובריאה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים