חיסון DROSERA 200C

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

07/01/2012 | 07:35 | מאת: עופרי

בוקר טוב, בני בן 8 חודשים, סובל מברונכיטיס. היום אמורים להתחיל טיפול הומאופתי. המטפל ציין בפנינו שהילד צריך לקבל חיסון DROSERA 200C, ולאחר 24 שעות לקבל 3 פעמים ביום פיפטה של KALI BIC 15Cהשאלה היא לגבי החיסון- כמה פעמים ביום? כדור אחד? או כדור לפני כל פיפטה? אשמח לקבל תשובה מהירה תודה!

שלום עופרי לא ברור לי מדוע את פונה אלי, הלכת למטפל או מטפלת שהמליץ לכם על דרך טיפול, והוא גם הכתובת לשאלותייך.

08/01/2012 | 09:41 | מאת: עופרי

נכון הלכתי למטפל, הוא מקבל אך ורק בימי רביעי ולא קיבלנו את הנייד שלו. למה נועד הפורום אם לא לשאלות????? אני יודעת שאני צריכה לפנות למטפל שלי אך מאחר ולא רציתי לדחות את הטיפול קיויתי לתשובה עניינית!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים