טיפול הומאופתי במשך חמישה חודשים ללא שינוי ניכר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

30/12/2011 | 10:12 | מאת: אסתר

שלום רב, רציתי לשאול - במשך חמישה חודשים בני הקטן טופל את הומאופט לטיפול בקשיים התנהגותיים קצת של הילד ובנזלת כרונית. חמישה חודשים טיפול, מידי כחודש החליפו לו את הרמדי כי לא היה שינוי מהותי, אין כל כך שיפור. מה לעשות, זה קשה להמשיך מהסיבה שכל טיפול עולה כסף ועדין לא רואים תוצאות, זה קצת מתסכל, מה לעשות?

01/01/2012 | 20:53 | מאת: אסתר

אסתר שלום שאלת שאלה קשה, משום שדרכה של ההומיאופתיה שהיא לוקחת זמן, ולעתים תהליך מציאת הרמדי הספציפית שמתאימה לבנך לוקח זמן רב מהרגיל. אם את מרגישה שההוצאה הכספית מקשה עלייך את יכולה לבקש הנחה או פריסת תשלומים וכמו כן את יכולה לפנות לאחד המרכזים בהם מתקיימים טפולים הומיאופתים במחירים מסובסדים, כמו קופ"ח או מרפאות בחלק מבתי החולים. בהצלחה!

18/01/2012 | 09:37 | מאת: מאיה

גם לנו היה סיפור דומה עם טיפול הומאופטי חסר כל תועלת תכנסי לגוגל ותקישי שם - הומאופטיה אינה משפיעה על הגוף ואז תגלי את האמת העירומה של ההומאופטיה. מאיה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים