ילדי חולה כל שבועיים ..

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/12/2011 | 12:18 | מאת: גלי

שלום , בני בן כשנתיים הולך למשפחתון מאז היותו תינוק הוא מאוד רגיש וחולה המון המון כל שבועיים עם חום נזלת שיעול ,לפני כשבועיים חלה בדלקת בשתן קיבל אנטיביטיקה והנה כעת שוב חולה עם חום שיעול קשה ונזלת,שאלתי היא ראשית האם טיפול המאופתי יכול לסייע בחיזוק מערכת החיסון ? שנית על איזה רופא -הומאופת אתה יכול להמליץ לי באזור הדרום ? תודה

שלום גלי טפול הומיאופתי בהחלט עוזר לחיזוק מערכת החיסון! מציעה לך להכנס לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית ושם למצא מטפל שמתאים לאזור מגורייך. בהצלחה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים