ריפלוקס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

03/11/2011 | 13:05 | מאת: אורלי

היי לבני על פי כל התסמינים יש ריפלוקס הוא לא מעוניין לאכול, פולט הרבה ומתבכיין כל היום אני כבר על סף איבוד שפיות ראיתי את שמו של ד"ר דני שינהר ואת התכשיר שלו אך לא מצאתי על כך שום דבר או ממליצים למיניהם אשמח אם תוכלי לומר לי האם הטיפול שלו יעיל וכדי להיפגש עימו או האם יש לך הצעת טיפול שונה תודה רבה

שלום אורלי לצערי לא שמעתי על ד"ר שנהר ולכן לא יכולה להתייחס לטפול שהוא נותן. להומיאופתיה יש דרכים טובות לטפל ברפלוקס, אבל לשם כך עלייך לפנות להומיאופת מוסמך.חוץ מזה אני ממליצה להתייעץ לפני כך עם רופא ילדים כדי להעריך מה חומרת הרפלןקס, אם בכלל, כיצד זה משפיע על העליה במשקל והגדילה בהצלחה!

10/11/2011 | 10:07 | מאת: ליאת

והוא אחד המומחים הידועים בתחום, במיוחד בטיפול ברפלוקס (כן, גם אנחנו היינו בסרט הרע זה לצערי). תפני אליו באמצעות פורום "רפואת ילדים" בוואלה קהילות, אני ממליצה עליו בחום. בהצלחה!!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים