פליטות בכל נסיעה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

11/10/2011 | 10:56 | מאת: אמא של דניאל

שלום רב, בתי בת 5 חודשים בוכה מאוד בכל נסיעה ולו נסיעה קצרה בתוך העיר. הפעמים היחידות בהן רגועה בנסיעות הן כאשר היא ישנה. בהתחלה היינו עוצרים המון להרגיע אותה ולרב הייתה עושה גרפעס ואף פולטת ולאחרונה חשבנו שהיא סתם לא אוהבת לנסוע ולכן התחלנו לנסות ולהתעלם מהבכי כדי שתבין שצריכה להירגע. אני בתור ילדה מאוד סבלתי מבחילות והקאות בנסיעות עד שהתחילו לתת לי סירופ חצי שעה לפני כל נסיעה שממש פתר את הבעייה וההרגשה הרעה. כמו כן אימי עד היום סובלת מבחילות בנסיעות. האם יכול להיות שבתי סובלת מבחילות בגיל כה צעיר וזה בעצם מקור הבכי ? אם כן - האם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל עליה ועלינו ? בתודה מראש על העזרה, נעמה

שלום נעמה בהחלט יתכן שבתך סובלת מבחילות גם בגילה הצעיר איני יודעת מה נתנו לך כשהיית קטנה, אבל יש תרופות נגד בחילות.ההסתיגות שלי היא שלחלק מהתרופות אין רשיון לשימוש בגיל מאד צעיר בשל תופעות לואי שהן עלולות לגרום. בהחלט ניתן לעזור בהומיאופתיה! מצאי מטפל או מטפלת באזור מגורייך ובטוחתני שהם יוכלו לעזור בהצלחה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים