אלטרנטיבי טוב לי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

19/09/2011 | 15:37 | מאת: ליאת

בפעם האחרונה שלצוציק הייתה דלקת באזניים אחרי שנמאס לי מהאנטיביוטיקה שנותנים לו, החלטתי לעשות צעד והלכתי להומאופתית שתתן לי תרופה ולא רק שזה עבר זה גם לא חזר אחרי חודש כמו מה שקרה בפעמים הקודמות אז תקנו את זה!! הרפואה המודרנית צריכה את הרפואה המשלימה כדי להצליח יותר ואם באלטרנטיבה עיניינו רציתי באמת לשאול איפה אתן שמות את הגבול? כי אני נתתי לו את כל החיסונים ולפעמים כשהרופא נותן לו אנטיביוטיקה אני באמת חושבת שאין אופציה אחרת איך אתם מתמודדים עם הפגזת האנטיביוטיקה?

יפה דרשת!

21/09/2011 | 12:57 | מאת: דניאל

גם אני נתתי לילדים את כל החיסונים אבל בקשר לאנטיביוטיקה זה קצת יותר מסובך- בהתחלה הייתי אצל רופא שכל הזמן דחף להם אנטיביוטיקה וזה לא מצא חן בעיני כל כך, אז הלכתי לחוות דעת שניה אצל רופא אחר והוא היה הרבה יותר סקפטי ואיטי ואפילו שלח אותי להומאופת- אגב, עזר גם עזר. מאותו הרגע שידעתי שילדי בטיפול אצל רופא שלא "דוחף", כשהוא אמר שצריך אנטיביוטיקה, נתתי לילדים אנטיביוטיקה הכל עניין של אמון במטפל מבחינתי. חוץ מזה אני גם משתדלת להאכיל את הילדים באוכל אורגני- ירקות, טבעוף וכו'- נראה לי הדבר הנכון לעשות

מנהל פורום הומאופתיה לילדים