טיפול בצינון מתמשך של ילד בן 5

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

07/09/2008 | 10:59 | מאת: d1d1

שלום, אני הורה לילד בן חמש אשר באופן תמידי מצונן:-( בביקוה אצל רופא אף אוזן גרון נאמר לנו כי אמנם תעלות האף שלו צרות מהנורמל אין שום סטייה חריגה. אנחנו מנסים לטקס עצה מכיוון שהצינון (אף תמיד מלא נזלת), ולעיתים גם שיעוך המתלווה לזה מאד מפריעים לו. תודה מראש......... המצוננים

שלום רב למצוננים ולהוריהם! אתה מעלה בעיה או תופעה שהיא מאד מאד שכיחה אצל ילדים,וקצת פחות גם אצל מבוגרים. יש לכך תאוריות והסברים רבים, אבל בשורה התחתונה לרפואה הרגילה אין הרבה מה לעשות עם זה.יש כאלו שנותנים טפות נגד אלרגיה,וזה עוזר לכמה זמן ואח"כ התופעה חוזרת, ויש מקרים שגם זה לא עוזר. כמו כן יש גם חשיבות לספור המשפחתי, אם יש ספור של אלרגיה במשפחה הסכוי לאלרגיה בילד גדול יותר. ניתן לנסות טפול בשטות של הרפואה המשלימה, אבל צריך לכך סבלנות. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים