דלקת גרון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

16/08/2011 | 08:34 | מאת: יעל

בוקר טוב ד"ר עירא אבקש את עזרתך... לפני כשנתיים קיבלה ביתי בת ה-8 טיפול (טיפות) ע"י הומאופת לדלקות גרון חוזרות. הטיפול מאוד עזר, לקחנו כפעמיים כל פעם טיפול של 8 ימים (אם אני זוכרת נכון). כנראה הדלקת חזרה שוב, כעבור זמן רב, והרופא שלנו בחו"ל... האם על דעת עצמי אני יכולה לתת לה שוב את הטיפות שקיבלנו לפני כשנתיים? אודה על תשובתך המהירה יש לטיפות תוקף?

שלום יעל שאלת שאלות טובות! הטפות לא בתוקף לאחר שנתיים היות שבתקופה שעברה מאז קבלה בתך את הטיפות היא גדלה והתבגרה, יתכן והיא צריכה כעת הרכב אחר של טיפות. לאור כל הנאמר לעיל- ממליצה לך למצא הומיאופת אחר שיתן לבתך את הטפול המתאים בהצלחה!

22/02/2012 | 14:15 | מאת: נטליה

הי יעל, אשמח לקבל שם של הטיפות שהשתמשת גם בתי סובלת מדלגות גרון חוזרות תודה רבה מראש

22/02/2012 | 18:57 | מאת: יעל

הי. הלכנו להומאופט ברמת אביב, שמו גולדמן 03-6423186 הוא לא צא בארץ רובהשנה, כך שלא יכולתי לשאול אותו את השאלה.. הוא התאים לנו טיפות, כך שאני מניחה שעבור כל ילד יהיה הרכב שונה.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים