שיעול - תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

11/08/2011 | 10:39 | מאת: ליאל

שלום, הילדה שלי בת 3 חודשים לפני כארבע ימים התחיל אצלה שיעול מיום ליום השיעול נהיה חזק יותר היתי אצל הרופא אמר שהריאות נקיות ילדה ערנית והכל בסדר בסה"כ וירוס קטן אני לא מסכימה אם הדעה הזאת (למרות שאין לה חום והיא מחייכת) אני חושבת שצריך לטפל באיזשהיא דרך אני לא יכולה סתם ככה להיסתכל ולא לעשות כלום כשהמצב יהיה חמור יותר יגידו לי איך הבאת את זה למצב כזה אני חייבת לתפוס את זה בזמן בבקשה תעזרו לי

שלום ליאל את מוזמנת להכנס לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית ולמצא לך מטפל שינסה לעזור לבתך בענין השעול בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים