הרפס לתינוק בן שנה וחודש

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

19/07/2011 | 13:08 | מאת: קרן

שלום לך הרופאה איבחנה שבני סובל מהרפס וקיבלנו זובירקס ומאלחש ומשהוא אנטי פטרייתי לטיפול. לא נתתי כי היתה הקלה אחרי יומיים אבל עכשיו שוב מזה יומיים סובלים שוב ונראה שיש יותר פצעים ושחלקם גדלו. יש לו גם על הגוף. האם את מכירה טיפול טבעי לעניין? הוא יונק כל הזמן (מרגיע אותו) ואוכל ושותה אם כי פחות תודה קרן

שלום קרן כפי שאני מסבירה תמיד, וגם בפורום הזה,טפול הומיאופתי קלאסי הוא טפול מותאם לכל מטופל בהתאם לתכונותיו, לא כמו טפול רפואי "רגיל" נגד תלונה או סימפטום מסוים. לאור זאת, אין ביכלתי לתת לך כאן עצה, אלא עליך להתייעץ עם הומיאופת שיכול גם לראות את הילד בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים