נואשת - אלרגיה בעיינים - לחמית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

25/06/2011 | 03:40 | מאת: מירב

השעה כבר מאוחרת...אבל חייבת למצוא פתרון ביתי בת 4 סובלת מאלרגיה בעיניים כבר למעלה מחצי שנה אדום מגרד מפריע. ר. אלגיה לא מצא דבא בטסטים שעשה. מספר רופאי עינים ראו - חק נתנו טיפול סטרואידי והמשך טיפול בטיפות - אחרי הסטרואידים דבר לא עזר. לפני שלושה שבועות קיבלה זריקת קורטיזון והכל היה מצוין - ראינו לבן בעיניים ועכשיו זה חזר (מותר לתת שוב?) מעונינת לדעת מה דעתך - והאם את מכירה שטיפול הומיאופטי הוציא חולה אלרגיה מהתופעה הזו (מעולם לא טופלנו) אן האם מכיר שיטה אחרת יעילה.

26/06/2011 | 13:49 | מאת: דניאלה לבבי

היי מירב בנוגע לתרופה הומופאטית אני ממש ממש ממליצה לך להשתמש בקוריזליה. היא אינה מבוססת על סטרואידים אלא טבעית לגמרי וגם לא ממכרת. אפשר לתת אותה לכל המשפחה- אני ובני הבכור סובלים מאלרגיות רבות ועקצוצים בעיניי והדמעה אלו הם אויבים שאנחנו התרגלנו להילחם מולם מידי בוקר. עכשיו זה ממש מקל, ואני ממליצה ממש בחום :)

30/06/2011 | 12:45 | מאת: ענבל

איך ואילו בתי מרקחת ניתן להשיג את הקוריזליה? האם צריך מרשם רופא?

03/07/2011 | 22:37 | מאת: מירב

תודה רבה לכולם על העצות אך מקריאה קצרה על הקורזיליה רשום שזה מסייע בעיקר לנזלת אלרגית - אין קשר לדלקת לחמית העין והגירוד שבה בעקבות זה? יש המלצה על משהו אחר - או שאני טועה?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים