דלקת גרון חוזרת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

25/08/2008 | 08:22 | מאת: אתי

לד"ר עירא ! תודה רבה עבור תשובתך. בהמשך לפנייתי רציתי להבהיר כי בני עובר משטח גרון בכל פעם לפני האנטיביוטיקה ולא נימצא שום ממצא. השבוע כשהוא היה עם חום וגרון הוא לא קיבל אנטיביוטיקה, ולאחר ארבעה ימים ירד החום ללא אנטיביוטיקה. בכל מקרה, אם תוכלי לייעץ לי לאן לפנות ומה לקבל כדי לחזק אותו, היות וכל מה שהוא מקבל לחיזוק לא עוזר. אני מאד מודה לך עבור תשובתך.

שלום אתי! איזה יופי שהוא לא קבל אנטיביוטיקה!כך נוכחת לדעת שלעתים קרובות מחלת חום חולפת גם ללא אנטיביוטיקה. אני בהחלט חושבת ומאמינה שבהומיאופתיה ניתן לעזר ולחזק אותו, אבל זה תהליך שלוקח זמן. אינני יודעת איפה את גרה אבל תכנסי לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה ותבחרי שם לפי מה שנראה לך www.homeopathy-israel.co.il בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים