לביתי בת השלוש יש בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

25/05/2011 | 09:30 | מאת: לולה

ביתי בת שלוש, ומאז גיל 4 חודשים סובלת מסיוטים וביעותים בלילות. הילדה מתעוררת כ-6 פעמים בלילה (בממוצע). לפעמים היא נרגעת בקלות ונרדמת ולפעמים היא בוכה וקשה לנחם אותה. בעקבות זאת היא עייפה במהלך היום, ומתקשה יותר להתמודד עם רגשותיה. שמעתי שטיפולים הומאופתים נחלו הצלחה בשיפור שינה. יש הרבה פרטים התורמים לתופעה שלה, ואין מקום לרשום את כולם פה. האם את יכולה להמליץ לי על הומאופת שמתמחה בילדים, באזור המרכז? תודה, לולה

שלום לולה בעיות שינה לאורך זמן הן אתגר טפולי ויש לקחת בחשבון שככל שהבעיה ממושכת יותר גם הדרך לרפוי ארוכה. יחד עם זאת יש בהחלט הצלחות! לגבי שמות מטפלים- לא מקובל לתת שמות כאן, את יכולה להכנס לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית ולבחור שמות לפי אזור המגורים, ובהמשך לבדק אתם מה נסיונם בבעיה הספציפית הזו אני עצמי מטפלת במקרים כאלו, בהיותי רופאת ילדים והומיאופתית

מנהל פורום הומאופתיה לילדים