וירוס- יבלות קטנות בעור- sos

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

23/05/2011 | 08:17 | מאת: נילי מנהריה

אצל ילדי התפתח וירוס בעור - יבלות שהתחילו מתחת לסנטר ומתפשתות ,זה התחיל אצל ילדי בן החמש ועבר לזו בת השבע והקטינה בת השלוש נדבקה. חשבתי שזה בגלל הבריכה ועשיתי הפסקה כ3 חודשים. הלק ונוזל נוסף שקיבלתי מרוקח לא עוזרים ליבלות להעלם, אני חרדה מאחר ותיהינה צלקות קטנות ומדובר באזור הפנים העורף. האם חלב של תאנה יכול לעזור? תודה חשבתי שזה עובר לבד תוך פרק זמן מסויים.לבן החמש ובת השבע זה קיים 9 חודשים , שרפתי להם פעמיים עם חנקןנקודתית - אפילו את הראשון לבת . ויצאו לה חדשים - מה עושים???

שלום נילי נסי למצא מטפל הומיאופתי באזור מגורייך, כי כמו שאת מציינת,הלק והשריפה בחנקן נוזלי אינם מרפאים באופן סופי.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים