ריטלין בשילוב הומאופתיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/05/2011 | 11:41 | מאת: מירה

שלום ד"ר קוקיה, ברצוני להתייעץ לגבי בני בן 6.5 שנים.ילד עם הפרעת קשב ובעיית התנהגות עכשיו בגן ובבית.הקושי העיקרי הינו בגן. התחלנו במתן ריטלין. שאלתי האם אפשר לטפל עם ריטלין ובאותו זמן לשלב את ההומאופתיה. בתודה מירה

שלום מירה שאלה מצוינת!היות שחיינו מורכבים, ולדעתי בכל דבר יש לטפל בסבלנות,אני חושבת שריטלין והומיאופתיה יכולים לעבד היטב ביחד. ריטלין הינה תרופה כימית והשפעתה מהירה, הומיאופתיה היא דרך טפול שאורכת יותר זמן ולוקחת בחשבון גם היבטים אחרים-נפשיים, משפחתיים,סביבתיים. מוזמנת לנסות בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים