שאלה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/08/2008 | 21:18 | מאת: שלומית

שלום רב בני בן 9 חודשים יתחיל ללכת למעון עוד שבועים - האם אפשר לחזק את המערכת החיסונית שלו? תודה

שלום שלומית! אם בנך היה בריא עד כה לא הייתי מציעה לתת לו טפול. לעומת זאת, אם הוא סבל מאי אלו מחלות עד עכשו ניתן לחזק אותו בטפול הומיאופתי, שייקבע לפי תכונותיו,ההסטוריה הרפואית שלו ושל המשפחה ועוד פרמטרים בהצלחה!

24/08/2008 | 07:11 | מאת: גיא

שלום לך בנך הוא ילד רגיל ונורמטיבי ביחס לגילו. לא צריך לקפוץ מעל הפופיק בהגדרות של חיזוק מערכת החיסון שזו הגדרה פלצנית של הומאופטים ( לא של דר' קוקיה שענתה לך בהגינות ) איך בדיוק תחוזק מערכת החיסון ? מה את מתכוונת ? שהוא לא יחלה במחלות ילדים ? תשכחי מזה - זו הדרך להיכרות עם מזהמים חיידקיים ווירוסים וזה החיזוק האמיתי. זה כמו לומר שאת מעוניינת להגן על הילד בזה שלא תאפשרי לו יציאה מהבית בכלל. התוצאה תהיה כמובן שהילד לא יכיר את העולם החיצון. אין צורך לחזק וירטואלית את מערכת החיסון

מנהל פורום הומאופתיה לילדים