תופעות לוואי לרמדי לילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

04/01/2011 | 14:45 | מאת: שיר

שלאום רב, התחלתי עם בני בן השנתיים טיפול הומפאתי זאת כדי לחזק את המערכת החיסונית שלו , נדבק בגן כל שבוע ממשהו אחר. התחלנו את הרמדי לפני מס' ימים באותו היום שהתחלנו היה לא מאוד קשה להירדם בצהריים ולאחר שנרדם הצעורר מס' םפעמים מהשינה בבכי שהיה ממש קשה להרגיע אותו, יש לציין שבדר"כ הוא ישן טוב ומתעורר עם מצב רוח מצויין.משהו מוכר?

שלום שיר שכיח מאד שבימים הראשונים לאחר לקיחת הרמדי יכולים לחול שינויים בשינה, התנהגות, או אפילו בדפוסי האוכל, אבל לרב זה חולף במהירות.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים