תינוקת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

12/11/2010 | 10:43 | מאת: arie

שלום, יש לנו ילדה בת שנה בריאה לאחר בדיקות דם , צואה וביקור אצל רופא פעמיים בשבועיים האחרונים כך שלטענתו גם הריאות בסדר גמור. הילדה משתעלת שיעול ליחתי לאחר שחלתה באיזה וירוס חולף זה לא עבר. אין לה חום. ואין שום סימפטומים אחרים המעידים על מצוקה פרט לשיעול עצמו. הטיפול שהורו לנו לעשות הוא: לנקות את האף עם מי מלח, להזליף טיפות אקליפטוס על הבגד וכמובן אדים קרים שהיא ישנה כל זה אנחנו עושים והשאלה אם יש עוד משהו שביכולתינו לעשות על מנת להקל עליה ועל עצמינו .. האם למשל כדאי לנסות לעבור למטרנה צימחית ולא על בסיס חלב וכו.. לתשובתך אודה. שבת שלום. אריה

שלום אריה כל מה שתארת לגבי נסיונות הקלה על בתך נשמעים סבירים לצערי בגיל הזה מתן תרופות כמעט ואינו אפשרי. לגבי נסיונות הקלה נוספים- לא תמיד יש הטבה משינוי סוגי תחליפי החלב, ולכן לא הייתי בונה על כך. טפול הומיאופתי בהחלט יכול להקל! בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים