שיעול ושלשולים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

19/10/2010 | 09:44 | מאת: לי

שלום ד"ר קוקיה, בני בן שנה וחצי. חצי שנה הוא סובל מנזלת ושיעול, לעיתים מלווה בקוצר נשימה ובנוסף יש לו שלשולים חוזרים. לאחר בדיקות רבות, הוא לא סובל מכלום רק מברונכיטיס. בהמלצת הרופאים צריך להתחיל טיפול באבקת סינגולר. האם כדאי ישירות לפנות לטיפול הומאופטי הלוקח זמן או לשלב את שני הדברים. הוא לא ישן בלילות חודש בערך.

שלום לי טפול הומיאופתי בהחלט מתאים למצב אותו את מתארת, ולדעתי אפשר גם לשלב טפול כזה עם הסינגולר, שאינו "מפריע" לטפול ההומיאופתי. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים