שלשול חוזר וצינון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

26/09/2010 | 20:48 | מאת: adili

בתי בת 8 חודשים וחצי, נולדה קטנה וכרגע (גם לפני השלשול) היתה באחוזון נמוך במשקל. אובחנה כסובלת מוירוס רוטה לפני שבועיים, אחרי 5 ימי שלשול, ולפני כשבוע בתרבית חוזרת נמצאה נקיה מרוטה. אולם, היא לא חזרה ליציאות רגילות וקשות, אלא עדיין משלשלת רב הפעמים. בנוסף סובלת כעת מצינון וצרידות, דבר המקשה עליה לישון וביומיים האחרונים אין לה תיאבון. הייתי שמחה לחזק את המערכת החיסונית שלה באופן כללי, וגם אם ניתן את מערכת העיכול ולזרז את ההחלמה שלה. המון תודה, עדי

שלום עדי אכן ההומיאופתיה בהחלט יכולה לעזור במקרים כמו אלו של בתך,כי לפי התפישה ההומיאופתית כל המערכות כרוכות זו בזו.

27/09/2010 | 09:27 | מאת: adili

האם יש המלצה על כזה בתל אביב/ דרך קופ"ח כללית?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים