טיפול הומאופטי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

02/09/2010 | 10:34 | מאת: דשה

שלום.לבני יש אלרגיה בעיניים כנראה למס' סוגי מזון ומוצרי הגיינה כאשר בוודאות אנו לא יודעים לאיזה.הוא מקבל רמדי מהומאופט מוסמך.הטיפול נמשך כשבוע ימים ותחילה ראינו הטבה במצב.כבר מספר ימים ההטבה הגיעה לפלטו.יתרה מכך ,אמתול אחרי האוכל עיניו נהיו אדומות יותר והאודם פחת אחרי קבלת רמדי,אך לא נעלם לגמרי.האים מדובר בתופעה ידועה ?האים המצב עשוי להשתפר או שיש צורך לבחון מינון מחדש (כמובן דרך הומאופט המטפל)?

שלום דשה כל השאלות הרלבנטיות שאת מעלה כאן צריכות להיות מופנות להומיאופת שמטפל בבנך. כעקרון, טפול הומיאופתי הוא תהליך עם עליות וירידות, ולשם כך חשוב שתהיו במעקב ההומיאופת

מנהל פורום הומאופתיה לילדים