דלקות אוזניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/08/2010 | 23:31 | מאת: מיכאל

בננו בן השנה סובל תכופות מדלקות אוזניים חוזרות וטופל עד עתה באנטיביוטיקה קיבלנו עצה להשתמש בסירופלא של חברת סופהרב בתוספת ביוטק של חברת מנטה קליניק האם יש לך היכרות עם תרופות טבעיות אלו ואם לא מה אפשר לעשות בנידון תודה על תשומת הלב

שלום מיכאל לצערי איני מכירה את התרופות שהזכרת, וגם המושג תרופות טבעיות עלול להיות מטעה(יש צמחים רעילים, למשל!). אני מטפלת בשיטת ההומיאופתיה הקלאסית,בה יש לפגש את הילד ואת הוריו כדי להתאים לו תרופה, ולא יכולה לכן לתת המלצות לסירופ כזה או אחר.בברכת בריאות שלמה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים