טיפול בדלקת אזניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/08/2010 | 21:50 | מאת: סולי

שלום רב בני בן בשנתיים מטופל כחצי שנה בטיפול הומאופטי בדלקות אוזניים בתרופות silicea ו phosphorus. בביקורת האחרונה אצל ההומאופט הוא המליץ לעשות הפסקה של שבועיים ואז להוריד את המינון. לצערי אחרי שבוע בני הצטנן מאוד ונדבק בווירוס בריאות , האם יכול להיות שהגוף הופך להיות תלוי בתרופות ? למרות שהן טבעיות? ומתמכר? פניתי לרופא והוא המליץ לחזור למינון הרגיל אני חוששת מהרגע בו הטיפול יסתיים האם המערכת החיסונית של בני תלויה בכך שייקח את התרופות? האם לחזור למינון רגיל או למינון מופחת כיוון שהפעם לא מדובר בדלקת אוזניים? אשמח לקבל חוות דעת נוספת עקב ההתלבטות תודה רבה

שלום סולי חוששתני שאיני יכולה להתערב בטפול ועליך להתייעץ עם ההומיאופת שלכם. כעקרון, הגוף לא מתמכר לתרופות הומיאופתיות אלא נעזר בהן, עד שלב בו הוא לא נזקק להן יותר, ולהגיע לשלב הזה לוקח זמן! אנא, דברי עם המטפל שלכם לגבי המינון וכו' בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים