תינוקת שמסרבת לאכול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/07/2010 | 20:59 | מאת: מורן

שלום, בתי בת 4.5 חודשים. ינקה 3 חודשים באופן מלאה ומהחודש הראשון האכלות היו מלוות בבכי, הפסקתי להניק וכעת היא מקבלת מטרנה. היא אוכלת כשליש ומהכמות לתינוק בגילה. היא אינה פולטת , פשוט אוכלת כמויות מאד קטנות. הייתי במרפאה להפרעות אכילה והם אמרו שאולי יש לה רפלוקס פנימי- היא מקבלה תרופה כבר שבועיים אך אין שיפור. האם טיפול הומאופטי יכול לעזור בעניין? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.

שלום מורן טפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור במקרים כמו שאת מתארת, ועדיף שהמטפל או המטפלת יהיו רופאים כדי להתמודד עם הבעיה המורכבת. צריך גם להביא גליון גדילה מטפת חלב ולבדק עקומות גדילה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים