טיפול בדלקת עיניים אלרגית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/07/2010 | 09:33 | מאת: דינה

שלום.לבני הבן שנתיים וחצי אלרגיה בעיניים.הוא טופל ע" רמדי מסויים במשך חודש וחצי ללא הצלחה והומאופא החליף טיפול לגלובולות אפיס במינון 15ch - ארבע גלובולות פעמיים ביום.המצב החמיר-עיניים נהיו אדומות יותר והופיעה מין הפרשה ג'לית סמיחה (בכמות בינונית ).מה חוות דעתך לגבי המינון-אולי הוא גדול מדי?או אולי מדובר בתופעה נורמלית וההחמרה אמורה לחליף?אולי בשלב זה כדאי לתת לו דתאמיצין על מנת להוריד סימני דלקת חריפה?בתודה

שלום דינה איני מכירה את בנך ואת המקרה לפרטיו ולכן איני יכולה לענות לך תשובה מפורטת, וכמו כן איני נוהגת לכתוב בקורות על מטפלים אחרים.לדעתי כדאי להתייעץ עם המטפל שנתן את הטפול ולספר לו על התגובות,בהחלט יתכן ומדובר בתגובה חולפת לטפול. בברכת בריאות שלמה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים