הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

07/07/2010 | 22:11 | מאת: יב

שלום רב, בני, בן 7.5 ילד בוגר , ספורטאי בעל ביטחון עצמי. מעולם לא נגמל מהרטבת לילה , המתרחשת ב-100% מהלילות. ביצע ברור מקיף אצל נפרולוג ילדים , אורולוג, ללא ממצאים. טופל בקיץ שעבר כ-8 חודשים בפעמונית ללא שיפור (צפצפה כ-3 פעמים בלילה) בחצי השנה האחרונה ישן עם תחתון סופג של האגיס. רופא הילדים המליץ על מינרין, וגם הילד מציין ש"נמאס לו לישון עם חיתול". האם ההומאופטיה יכולה לסייע ? תודה מראש.

שלום רב הומיאופתיה בהחלט יכולה לסייע, אך יש לציין שהרפוי לוקח זמן, ולא מדובר ב"זבנג וגמרנו"

מנהל פורום הומאופתיה לילדים