עיכוב בצמיחה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/06/2010 | 08:30 | מאת: בתיה

הבת של בת 12.5 בגובה 1.41 משקל 31 ק"ג. אנו במעקב מגיל 5 אצל פרופ' צדיק. בבדיקה האחרונה גילינו IGF נמוך והוא אמר שהיא לא תגיע לגובה של 1.5 מטר. האם יש פתרון לרפואה האלטרנטיבית לבעיה זו. תודה.מראש.

שלום בתיה האם פר. צדיק הציע טפול כלשהו? איני יכולה לדבר בשם הרפואה האלטרנטיבית אלא רק בשם ההומיאופתיה, וגם כאן אין לי די נתונים כדי לענות לשאלתך.בעקרון, ניתן לעזור בחלק מהמקרים של אחור בצמיחה,אבל צריך לפגש את המטופל, לדעת פרטים על ההורים והתפתחותם,תוצאות ברורים הורמונליים ועוד

מנהל פורום הומאופתיה לילדים