החמרה בטיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

08/06/2010 | 11:48 | מאת: טוניה

שלום.ידוע לי שלפעמים בתחילת טיפול הומאופטי קיימת החמרה בסימפטומים.שאלתי היא מהו פרק זמן( מתחילת הטיפול) כאשר ניתן להבין שהטיפול אינו מסייע (לדוגמה ,בטיפול באלרגיה )?

שלום טוניה בהומיאופתיה התגובות הן מאד אינדבדואליות וקשה לתחום במדויק זמן תגובה. בגדול ניתן לשער שאם תוך 2-3 שבועות אין שפור משמעותי הטפול הנוכחי לא מסייע, אם כי אין זה אומר שהומיאופתיה לא מסייעת. צריך אורך רוח וסבלנות

19/06/2010 | 08:35 | מאת: מירה

זה בזבוז זמן לריק וחבל שאת הולכת על האשלייה הזו. הם חלקלקי לשון ופלספנים ובמבחן התוצאה הם א-פ-ס אני חוויתי טיפול דומה בהומאופטיה שנמשך שנתיים בלי תוצאות. מירה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים