טיפול הומאופטי באלרגיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

02/06/2010 | 16:21 | מאת: ליקה

שלום.לבני הבן שנתיים יש דלקת עיניים אלרגית.הומאופט מוסמח המליץ על מתן טיפות שכוללות בלדונה,פולסטילה ואל ספה ( 3 פעמים ביום 3 טיפות כל פעם ).אחרי מתן טיפול של יום אחד העיניים שלו נהיו אדומות יותר.האים עליי להפסיק את הטיפול או לנסות עוד מספר ימים על מנת לראות את התגובה בהמשך?הומאופט בחופשה ואין לי את מי לשאול.בתודה

שלום ליקה לצערי לא יכולה לעזור לך, כי אינני יודעת מה הם שקוליו של ההומיאופת וגם לא ראיתי את הילד

21/06/2010 | 16:29 | מאת: גיא

מנהל פורום הומאופתיה לילדים