p fapa

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

31/05/2010 | 15:32 | מאת: קרן

שלום רב, בתי בת ה - 6 סובלת מתסמונת P FAPA מזה קרוב לשנתיים. מדי שבועיים שלושה עם מעלה חום, יש לה כיבים בחלל הפה, כאבי בטן וראש ותחושה כללית לא טובה . מטופלתבבטינזול במינון של 4 מ"ג כל פעם ותוך שעתיים ההתקף עובר. האם לרפואה המשלימה יש מה להציע במקום הטיפול בסטרואידים ?

שלום קרן להומיאופתיה בהחלט יש מה להציע במקרים כאלו. לשם כך עליך לפנות למטפל מוסמך בהומיאופתיה.הכנסי לאתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית ובררי מי יכול להתאים לך בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים