אלרגיה בעיניים אצל הפעוט

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

26/05/2010 | 12:14 | מאת: ליקה

שלום.לבני הבן שנתיים אובחנה מלפני כחודשיים אלרגיה בעיניים -דלקת עיניים אביבית.מאז הוא מקבל טיפול סטרואידלי ואנטיביאוטי בוריאציות שונות.האים קיים טיפול הומאופטי לבעיה?האים חייבים לשלב אותו עם הטיפול הקונוונציאונלי?האים הטיפול ניתן לתת דרך הפה או מדובר בטיפות עיניים?בתודה

שלום ליקה טפול הומיאופתי מטפל במכלול הבעיות של המטופל, בלי קשר לגורם האלרגני הספציפי. ניתן בהחלט לטפל בשלוב של רפואה קונבנציונלית והומיאופתית

מנהל פורום הומאופתיה לילדים