חום כל שבוע

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

24/05/2010 | 10:49 | מאת: דקלה

שלום וברכה, בני בן שנה וחצי נולד פג בשבוע 27, בעל מערכת חיסונית מאוד חלשה ובעל חום גוף יחסית גבוה. כל שבוע עולה לו החום לכדי 39 ומעלה והוא מפסיד ימי מעון טיפולי וכדו'. נאמר לי כי אולי זה בגלל הפליטות שלו שמגיעות לריאות וגורם לו לחום. מה עליי לעשות??? האם יש פתרון להומאופתיה בעניין? וכיצד אני פונה? תודה מראש דקלה.

שלום דקלה הספור שאת מספרת אכן שכיח בתנוקות רכים, ובמיוחד בפגים. ההומיאופתיה בהחלט יכולה לעזור! חפשי באינטרנט את האתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית ובחרי לך, לפי אזור מגורייך, או לפי התרשמות אחרת, מטפל או מטפלת. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים