מידע- נומולר דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

11/05/2010 | 15:17 | מאת: עידית

שלום אני מבקשת מידע והסבר כללי למונח "מונולר דרמטיטיס". 1. מה זה? 2. ממה נובע? 3. אופן טיפול? 4. היכן ניתן לקרוא על זה (מאחר ובאינטרנט אין מידע). בתודה מראש. עידית.

שלום עידית לא ברור לי למה הגעת דוקא לפורום הומיאופתיה, כשמדובר במחלת עור. בהחלט ניתן לקרא על כך באינטרנט.הקלידי בגוגל nummular dermatitisושם תוכלי לקרא על המחלה הזו בהצלחה!

12/05/2010 | 09:48 | מאת: עידית

הי, פניתי לפורום הומאופתיה מאחר ורציתי לברר (בין היתר) האם ניתן לטפל בתופעה ע"י טיפול הומאופתי. ניסיתי לקצר בשאלתי הראשונית, אך כעת אפרט קצת יותר: ביתי (בת 3) סובלת מסימן על הפנים בקוטר 1 ס"מ, צבעו אדום ומגרד, מזה כ- 5 חודשים. בשבוע האחרון התופעה התפשטה גם מעל העין בעפעף. היא טופלה כבר ב-8 משחות שונות עם סטרואידים/קורטיזונים אך זה לא הועיל. נראה שאפילו הזיק.... לכן פניתי לברור האם יש טיפול הומאופתי לנושא הזה. את האבחנה "נומולר דרמטיטיס" קיבלנו רק ביום א' האחרון (עד אז איש לא הגדיר בשם ספציפי). לכן אני מנסה להבין מה אומר השם הזה. אשמח אם יש באפשרותך לסייע לי... תודה עידית.

מנהל פורום הומאופתיה לילדים