שיעול עם ליחה לתינוק בן שנה ו 4 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

08/05/2010 | 08:58 | מאת: אירן

שלום רב, בני בן שנה ו4 סובל פעם שלישית מברונכיטיס. לאחר טיפול בונטולין באמצעות אינהלציה שלא עזר קיבלנו טיפול בסטרואידים. השאלה שלי האם הליחה המרובה שיש לו שגורמת לשיעול ולהקאות במיוחד בלילות יכולה לנבוע ממוצרי החלב, והאם במידה ואני אוריד את מוצרי החלב המצב ישתפר? והאם יש טיפול הומאופתי שיכול לטפל בבעיה של ליחה? במידה וכן האם יש לפנות רק למטפל שמתמחה בילדים? תודה רבה מראש.

שלום אירן לשאלתך אודות הקשר בין ליחה ושעול לבין מוצרי חלב אין תשובה אחת מוחלטת.יש הורים שמוציאים את החלב ומוצריו מהתפריט היומי ומדווחים על שפור נכר, ויש כאלו הטוענים שאין לכך כל השפעה. ברפואה הסינית טוענים שיש יחס ברור בין חלב ומוצריו לליחה. בהומיאופתיה, לעומת זאת, אנחנו עוסקים פחות בסוגיה הספציפית הזו,ומתרכזים יותר בספור היחודי של הילד, הסטוריה רפואית ומשפחתית. לדעתי בהחלט רצוי לפנות למטפל שמתמחה בילדים. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים