תינוק שסובל מאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

28/04/2010 | 14:37 | מאת: הגר

בני בן 6 חודשים, סובל מאטופיק דרמטיטיס מגיל חודש. ניסיתי תרופות שונות כולל משחה עם סטרואידים, המצב השתפר למס' ימים והבעיה חזרה שוב. האם טיפול הומאופתי יכול להועיל יותר מטיפול תרופתי כפי שאני טיפלתי?

שלום הגר יתרונו של הטפול ההומיאופתי בכך שהוא אינו מטפל רק בסימפטומים אלא גם במהות,בסיבות למחלה.לכל הומיאופת יש מטופלים הסובלים מבעיות עור ובקצת סבלנות ניתן בהחלט להגיע לרפוי. בהצלחה!

22/05/2010 | 18:33 | מאת: אמא מנוסה

זה רק יחמיר את הבעיה פי כמה. חוסר מצפון והבחות סרק יש להומאופטים האלה. אמא מנוסה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים