הזעה בכפות הידיים והרגליים בתינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

28/04/2010 | 09:19 | מאת: ahr

שלום, ביתי בת חצי שנה. שמתי לב שהיא מזיעה בכפות הידיים והרגליים, גם כשלא כל כך חם. היא לא מזיעה בשאר הגוף, ודווקא שם, איפה שחשוף - היא כן מזיעה. כמו כן, שמתי לב שכשהיא ישנה היא לא מזיעה, אפילו אם כן הזיעה שעה קודם כשהייתה ערה - ברגע שהיא נרדמת ההזיעה לאט לאט נעלמת ומתייבשת. האם יש דרך לטפל בזה מהכיוון ההומאופתי? תודה מראש.

שלום רב בהחלט ניתן לטפל בתופעת ההזעה שאת מתארת בדרך הומיאופתית, עליך רק לפנות למטפלים מוסמכים.בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים