בעיית שמיעה עקב נוזלים ודיבור לקוי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

13/04/2010 | 12:50 | מאת: אורטל

שלום וברכה, בני בן שנתיים וחצי והדיבור שלו משובש לחלוטין. הוא מתקשר מעולה, ילד חכם ונבון.הקרובים אליו מצליחים להבין אותו. הבעיה נובעת כנראה מבעית שמיעה, נוזלים באוזניים (35-40d) . הרופא טוען שחייב ניתוח "כפתורים". האם יש אפשרות לטיפול טיבעי, הומאופתי, עיסויים או כל דבר אחר לפני "כפתורים"?

14/04/2010 | 19:55 | מאת: אורנה

שלום אורטל, גם לבתי היתה אותה בעיה בגיל שנתיים (45d) הרופא הציע ניתוח כפתורים מיידי ואני סירבתי, ביקשתי למצות את כל האפשרויות האחרות וניתוח יהיה המוצא האחרון. פנינו להומאופט שטיפל בהומאופטיה קלאסית ואחרי טיפול של כשנה הכל חלף ונעלם, השמיעה חזרה לתדרים נורמלים, הנוזלים נעלמו ועד היום אין לה שום בעיות עם האוזניים (היא כיום בת עשר וחצי). תהיי חזקה ולכי עם הלב, כדאי לנסות גם אם לא יעזור זה בטח לא יזיק. אורנה

שלום אורטל שמחתי לראות שקבלת תגובה מקוראת הפורום עוד לפני שאני הספקתי לענות. כמובן שאין הכרח לדמיון בין המקרים,אבל בהחלט יש סכוי טוב לרפוי בדרך של הומיאופתיה קלאסית, וחלק גדול ממטופלי באים עם ספור דומה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים