כאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

20/03/2010 | 01:17 | מאת: יפעת

לפני כחודשיים בני בן ה- 3 היה אמור לעבור ניתוח להוצאת שקד שלישי (בעקבות נזלות כרוניות, נוזלים באוזניים ושקד מוגדל) ואז התברר לי כי הומיאופתיה תוכל לסייע לו ולהצילו מניתוח. היינו בביקור ראשון אצל הומיאופת לפני כחודשיים בין יתר השאלות שנשאלנו האם היציאות של ילדנו סדירות? הוא סבל מעצירויות ואז הוא נתן לנו טיפות הומיאופתיות 8 טיפות פעמיים ביום למשך חודש ימים המורכבות מ: alumina,plumb graphit, all cepa oscillo vincetox , influenz apis, ambrosia calc. carb בתאריך 4 במרץ היינו אצל ההומיאופת בביקור שני והוא נתן לנו את אותן הטיפות באותו המינון אבל בתוספת opium, bryonia בתאריך 7/3 התחלנו את הטיפול עם הטיפות. ביום רביעי האחרון 17/3 בני החל להתלונן על כאבי בטן ללא סימנים נלווים נוספים. היום (יום שישי) היה התקף חזק במיוחד. שאלתי היא האם התוספת של המרכיבים הללו יכולה לגרום לתופעה זו ? בתודה מראש יפעת וקנין

שלום יפעת עליך לפנות עם השאלות הספציפיות הללו להומיאופת שמטפל בו בברכה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים