ילדה בת כמעט 6 - חיזוק המערכת החיסונית?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

01/03/2010 | 13:41 | מאת: אב

שלום, בתי בת כמעט 6, בגן חובה, חלתה לפני כ- 5 שבועות בסיבוב שלישי של שנית קיבלה אנטיביוטיקה והרגישה טוב, לפני כשבועיים וחצי בדלקת ריאות, שוב קיבלה אנטיביוטיקה ושוב הרגישה מהר מאוד טוב, ועכשיו שוב חולה עם דלקת גרון ושוב עם אנטיביוטיקה. יחסית לחורפים קודמים זה חריג - בעבר היא לא היתה חולה בכזו תדירות. האם ישנן דרכים לחיזוק מערכת החיסון של הגוף כך שיירד מספר ההידבקויות? שמעתי טענות לכאן ולכאן מצד אנשי מקצוע שונים. מה עצתך?

שלום רב ספורה של בתך אפייני מאד לילדים בגילה. לנסיוני, טפול הומיאופתי יכול בהחלט לעזור לרפויה ולכך שלא תחלה לעתים כ"כ קרובות. המושג של "חיזוק המערכת החיסונית" הוא ענין סמנטי וחלק גדול מהרופאים טוען שאין דבר כזה, כי אי אפשר להוכיח חיזוק כזה בבדיקות דם.אני טוענת, ומתבססת על נסיוני ונסיון אחרים, שטפולים אלטרנטיביים רבים בהחלט עוזרים למניעה, או לפחות להפחתה, של מחלות חוזרות בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים