אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

21/02/2010 | 12:32 | מאת: שירה

שלום בני בן ארבעה חודשים סובל מגיל חודש מאטופיק דרמטיטס בראש בפנים ובעצם בכל חלקי הגוף טופל כמובן במשחות עם סטרואידים למיניהן. יש לציין שהוא יונק הנקה מלאה . מזה כשבוע שיניתי בצורה משמעותית את התזונה שלי ללא מוצרי חלב,חיטה,ביצים,עגבניה,גמבה,תפוח אדמה,חציל ותפוז. יש לציין שבמקום חלב שותה מעט חלב סויה בקפה של הבוקר ובמקום לחם מחיטה אוכלת פרוסה או שתיים לחם שיפון כמעט 100 אחוז. רציתי לדעת תוך כמה זמן ניתן לראות שינוי בהופעת האטופיק דרמטיטיס אצל בני והאם חלב סויה מומלץ במצב זה.

21/02/2010 | 13:58 | מאת: שירה

שאלה נוספת נאמר לי להשתמש באמבט בשמן בלנאום כתוב על הבקבוק שהוא מכיל שמן סויה האם יכול להוות בעיה לשימוש בנוסף האם טחינה בעייתית לתזונה כידוע כאלרגן

מנהל פורום הומאופתיה לילדים