עזרתך בבקשה....

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/02/2010 | 17:37 | מאת: נורה

0000050 שלום רב אנו התחלנו לפני כחודש וקצת טיפול הומאופתי לבתי בת ה 7 ,כטיפול עזר להיפראקטביות וקשב .התחילה החרפה נוראית בכל הסימפטומים שרצינו לדכא, היא חסרת שקט מוחלט,היפרית וצועקת המון, וזה לא משתפר, אני ממש מתוסכלת וגם המורות בכיתה... מתי אמורים לראות הטבה? ההחרפה רק מתגברת ולא רואים את האור... אודה לתשובתך...

שלום נורה חלק מהתופעות הידועות בטפול הומיאופתי הן תופעות הלוואי של הטפול, או ההחמרה הראשונית, כפי שהיא נקראת בשפה המקצועית. איני מכירה את המקרה של בתך ולכן לא יכולה לענות על שאלתך.למה שלא תפני להומיאופת שטפל בה כדי לדון בדברים הללו?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים