רגיעון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/02/2010 | 14:54 | מאת: מיכל

בתי בת ה 5.5 "עוברת תוקפה קשה". היא כועסת, בוכה המון, מ א ד רגישה!!! לא היו שינויים חדים בבית / בגן ואיני יכולה לחשוב על משהו חריג שקרה. האם יש מקום לתת לה רגיעון ? תודה

שלום מיכל את מתארת מצב שדורש התייחסות יותר מעמיקה מאשר לתת רגיעון.ראשית הייתי מבררת בגן מה קורה עם הגננת והילדים, אולי יש דברים אחרים שמציקים לה וקשה לה לדבר עליהם.לרגיעון השפעה קצרת טווח והוא לא פותר את הבעיה היסודית-למה בתך מתנהגת כך ואיך אפשר לעזר לה.יעוץ פסיכולוגי גם נשמע אפשרות טובה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים