בעיית אכילת מוצקים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/02/2010 | 15:21 | מאת: מימי

שלום. בני בן שנתיים וממאן לאכול מוצקים. הוא אוהב לאכול רק מחיתי-פירות,מעדנים,חלב,דייסה וכו'. לעיתים הוא כן מוכן לאכול מוצקים כגון: לחם,אורז,קוסקוס,אפונה וכו' ומצליח בכך.בעבר בגיל חצי שנה החל להקיא בתדירות לא קבועה-פעם ביום עד פעם בשבועיים. אובחן(ללא בדיקות) כרפלוקס( לא היה לו רפלוקס כשנולד).אינני יודעת מה הבעיה בסירובו למוצקים. האם הומאופתיה תוכל לעזור למקרה זה?

שלום מימי קשה לענות בלי לדעת את כל הפרטים סביב סרובו של בנך לאכול מוצקים-פעמים רבות הבעיה היא פיזיולוגית ולעתים גם יכולה להיות על רקע נפשי.האם יש לך ילדים אחרים שאכלו מוצקים בגילו?איך בנך מתפתח בתחומים אחרים-מוטוריקה, דבור וכו'.מציעה שתשוחחי עם רופא הילדים שלך ותבררו יחד מה ניתן לעשות כדי לברר את הסיבות.בהמשך ניתן להעזר בהומיאופתיה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים