חיזוק מערכת החיסון אצל תינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

12/02/2010 | 14:46 | מאת: אורנית

הבת שלי בת שנה וחודשיים ויחסית רגישה: אם היא נמצאת בג'ימבורי או לאחר הופעה עם נוכחות של הרבה ילדים היא עלולה להיות חולה: אוזניים, חום, שיעול ועוד. כמו כן אחרי חיסון היא נמצאת בתקופת תופעות הלוואי המקסימאלית היא עתידה להכנס לגן עוד חודשיים ושאלתי היא האם ניתן לתת לה משהוא על מנת לחזק את מערכת החיסון על מנת שלא כל כך תסבול-זה פשוט קשה לראות אותך ככה תודה

שלום אורנית טפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור לתופעות שאת מתארת אצל בתך נסי למצא הומיאופת טוב באזור מגורייך.יש אתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית הממליץ על הו

מנהל פורום הומאופתיה לילדים