צינון ותופעות חורף אחרות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

10/02/2010 | 09:38 | מאת: ענת

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להקל על שיעול וקושי בשינה עקב צינון ואף סתום לתינוק בן 11 חודשים, איפה לעסות בגוף? איזה תה לתת אם בכלל? וכדומה, אנו לא אוהבים להשתמש תרופות אך הינו רוצים משהו להקלה וחיזוק הגוף, תודה

שלום ענת דרך טובה להקל על תינוקות מצוננים היא שמשו במי מלח-אפשר להזליף לאף כמה פעמים ביום טפה אחת ואפשר להשתמש באדים קרים. בכל מקרה כדאי להבדק אצל רופא ילדים כדי להיות בטוחים שלא מססתרת מחלה כלשהי מעבר לצינון לגבי עסוי- אין לי נסיון בכך

מנהל פורום הומאופתיה לילדים