עיקצוצים בילדה בת 10

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/02/2010 | 11:15 | מאת: שריקה

הילדה שלי בת 9 ו10 חודשים סובלת פעם שניה השנה מעיקצוצים מהמותניים ומטה ולא מוציאים מה הסיבה אין שום סימן על העור אני מטפלת בה בפנסטיל ובעוד כדור העיקצוצים באים והולכים וכשהם באים שום דבר לא עוזר היא מאוד סולבת לצערי לרופאה כרגע אין שום תשובה מה עליי לעשות ידוע על בעיה כזו

שלום שריקה חלק גדול מהתפרחות בעור באות והולכות בלי שנדע על מה ולמה.ידוע כי בפעמים רבות יש קשר למצב הנפשי אבל גם לגנטיקה,לתזונה, לעונות השנה ועוד סיבות רבות. טפול הומיאופתי עוזר מאד במצבים כאלו, אבל זהו תהליך טפולי שדורש סבלנות

מנהל פורום הומאופתיה לילדים