אסטמת עור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

30/01/2010 | 22:07 | מאת: ליאורה

לבת שלי בת 5 יש עור יבש מאוד והיא כל הזמן מגרדת ועושה פצעים לעצמה רופאת עור אמרה שזה אסטמת עור נתנה כל מיני משחות,לא עזר כלום אני הלכתי להומאופת הוא אמר שהמצב חמור מאוד נתן כל מיני טיפות לאחר שבועיים ראיתי שיפור בעצמי אבל עכשיו עוד פעם העור שלה יבש עם פצעים מה עלי לעשות רוצה לציין שילדה לא אוכלת דברי חלב וחתיפים ( חוץ מי קורנפלקס)

שלום ליאורה אסתמה של העור, כמו מחלות עור רבות אחרות,איננה מחלה שחולפת לאחר כמה ימים,אלא בטוי של נטית הגוף להגיב לגורמים רבים כמו מזג אויר,תזונה,מצב נפשי, גנטיקה ועוד ועוד. לאור עובדות אלו הטפול במחלה הוא ממושך וצריך הרבה סבלנות. אם ראית שפור בעור אחרי הטפול ההומיאופתי אני בהחלט ממליצה להמשיך בטפול הזה! בהצלחה

07/02/2010 | 22:10 | מאת: ליאורה

השאלה שלי אם בת שלי לא אוכלת בכלל דברי חלב לא יהו לה בעיות אחרות בעתיד הרי מוצרי חלב מעושרים בסידן

מנהל פורום הומאופתיה לילדים