אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

25/01/2010 | 12:17 | מאת: תמר

ילד בן 3 עם אבחון של אסטמה של העור,לפני 3 חודשים ראה רופא ילדים שנתן משפחה (עם סטרואידים)שפתרה הבעיה אבל בסוף השימוש חזרו הפצעים ברגליים ובידיים. אין משהו מיוחד בהסטוריה הרפואית המשפחתית (גם לבת דודתו היה עד גיל 12 א.של העור). לפני שבוע לקחו אותו למומחה תזונה (לא רופא) שהחליט שהוא צריך דיאטה מסויימת לנקות את הגוף מחיידקים שגורמים לו לפצעים וגם אח"כ כנראה שיצטרך לאכול רק דברים מסויימים(כנראה יש בעיה עם חיטה ואולי מוצרי חלב) נכון לימים האחרונים הוא אוכל ביצה קשה ועוף ללא תבלינים ומשקה שקדים ושקדים יבשים, הוסיפו לו קצת ירקות מבושלים ובאמת נראה שיש שינוי והפצעים התייבשו אבל שוב התחילו להאדים הפצעים ולגרד (כנראה אכל משהו ללא ידיעת ההורים) זה נורא קשה עם תפריט כל כך מצומצם בעיקר עם עוד ילדים בסביבה, האם יש פתרון אחר לבעית אסטמה של העור אצל ילדים? תודה רבה

שלום תמר אסתמה של העור היא מחלה כרונית ומרגיזה עם שפור והרעה לסרוגין, והטפול בה לא קל בכלל. את צודקת שקשה מאד להתמיד בתפריט מצומצם,גם למבוגרים, אבל במיוחד לילדים להומיאופתיה יש בהחלט טפול לכך,אבל צריך גם הרבה סבלנות ! בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים