טיפול לא נכון?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

24/01/2010 | 12:29 | מאת: אליסה

שלום, בתי בת שנה ושלוש, מזה כבר 4 חדשים סובלת מנזלת שקופה ומשיעול ליחתי בצורה כרונית.לפני חודש טופלה ע"י הומואופתית קלאסית, לאחר הטיפול, הנזלת ושיעול התגברו ולאט לאט השתפר, עד שאחרי שבועיים היו 3 ימים שלא הייתה נזלת ולא שיעול. פתאום הכל חזר בבום. המטפלת ביקשה לתת את הטיפול שוב. עברו כבר 5 ימים וזה רק מחמיר. מה זה אומר לגבי הטיפול? מתי בכלל אמורים לראות תוצאות? מצד אחד היא אמרה שההטבה היא לא תוך יום אחד ומצד שני היא כועסת שלא עדכנתי אותה מהר מספיק.

שלום אליסה אין זה ממנהגי או מטרת הפורום הזה לתת ציונים או בקרת למטפלים.אומר רק שטפול הומיאופתי הוא תהליך ולא "זבנג וגמרנו", ולכן יש הרבה פעמים שפור והחמרה ושוב שפור, וצריך סבלנות! בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים